Peštová rozvírila vlny: Keď uvidíte, s čím sa odfotila, pochopíte!

V modelingu je zdravý životný štýl kľúčom k víťazstvu. Ale aj šalátové listy je dobré občas preložiť hamburgerom!

V modelingu je zdravý životný štýl kľúčom k víťazstvu. Ale aj šalátové listy je dobré občas "preložiť" hamburgerom!

Fotogaléria

Ako jedna z mála modeliek sa pýši 3 titulkami prestížneho magazínu Sports Illustrated. Pracovala pre jednu z najuznávanejších svetových značiek - Victoria's Secret a dodnes je veľmi vyhľadávanou modelkou. Napriek tomu sa dokonalosťou už dávno neženie a priznáva, že si rada dopraje aj niečo nezdravé, napríklad sviečkovú, píše onlyu.cz.

Model Irina Shayk poses for Australian brand Zimmermann Resort 2021 Swim campaign
Irina Shayk nechápe ľudí, ktorí chudnú: Ja jem úplne VŠETKO, tvrdí Zobraziť článok

"Super, že si viete normálne vychutnať život!" Komentovala Peštovej instagramový príspevok s poriadnym kusom mäsa sledovateľka. Vidieť 51-ročnú supermodelku s burgerom a mastnými hranolkami je skutočným zážitkom, no nie prekvapením. Daniela totiž verejne vyhlasuje, že svoje telo už dávno diétami netrápi, radšej si zašportuje a potom si dá zákusok. 

Peštová dala svetu jasne najavo, že modelky JEDIA. Nežijú z vody, nejedia vatu a netrpia anorexiou. Dôkazom je tento hamburger! >> 

"Diéty som riešila vždy. Len dnes som trochu rozumnejšia, viem, že je to skôr v zdravom životnom štýle a pohybe," povedala v rozhovore pre Šarm, pričom vyvrátila fámy o poruchách prijmu potravy, ktoré sa modelkám častokrát pripisujú.

"Áno, v tejto brandži sa rieši aj anorexia, ale nie je to choroba tohto povolania. Modelky sú väčšinou od prírody vysoké a štíhle. Takýto problém majú skôr „normálne“ dievčatá, ktoré sa ich snažia napodobniť."

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});