Z rozhodnutia Gisele Bündchen sú dizajnéri na prášky: Neuhnem, vyhlásila

Zdá sa, že Gisele Bündchen to s modelkovským dôchodkom myslí vážne. Napriek neustálym ponukám sa na prehliadkové móla vrátiť nemieni.

Zdá sa, že Gisele Bündchen to s modelkovským dôchodkom myslí vážne. Napriek neustálym ponukám sa na prehliadkové móla vrátiť nemieni.

Fotogaléria

"Verte mi, každý rok ma dizajnéri prosia: ´Gisele, vráť sa na mólo‘,“ povedala 42-ročná brazílska superkosť pre októbrové Elle. Ona však uhnúť nemieni. S prehliadkami skončila!

Svoj odchod oznámila v roku 2020. Podľa brazílskym médií sa tak bývalá hviezda Victoria's Secret rozhodla potom, čo ju „telo požiadalo, aby prestala“.  

Čo vlastne chce?! Leo DiCaprio odkopol ďalšiu krásku (25): Prekážal mu vek? Zobraziť článok

"Moje telo mi automaticky povie, či to, čo robím, stojí za to. A v tomto zmysle ma požiadalo, aby som prestala a ja ho rešpektujem," citoval modelkine slová portál Yahoo!. 

Bündchen je od roku 2009 vydatá za hviezdu NFL Toma Bradyho. Napriek tomu, že ho v kariére neustále podporuje, v redakcii Elle povedala, že by si priala, aby bol viac doma. 

"Samozrejme, mám obavy – je to veľmi násilný šport… a máme svoje deti, chcela by som, aby bol v mojom a v ich živote viac prítomný," zverila sa. "Rozhovory na túto tému vedieme opakovane. Ale v konečnom dôsledku, o svojej budúcnosti musí rozhodnúť sám."

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});