Láska striehne na každom kroku, najmä v LETE: Romantický príbeh Natálie NAKOPNE všetky nesmelé introvertky, ktoré už prestali dúfať!

Zúfalý stav mladej vyhorenej marketérky znamenal začiatok niečoho krásneho. Láska, ktorú stretla po rozhodnutí úplne zmeniť vzduch, ju ...

Zúfalý stav mladej vyhorenej marketérky znamenal začiatok niečoho krásneho. Láska, ktorú stretla po rozhodnutí úplne zmeniť vzduch, ju sprevádza už 7 rokov.

Fotogaléria

Pod vplyvom totálneho vyhorenia sú ľudia ochotní zmeniť svoj život od podlahy. Odstrihnúť sa od prostredia, v ktorom vyrástli, dať výpoveď v práci, hoc aj po 20 rokoch, či presťahovať sa do úplne cudzieho mesta. Myšlienka zmeny trvalého bydliska inšpirovala aj vyčerpanú Natáliu, ktorá zúfalo potrebovala nakopnúť. Zn. čo najďalej od minulosti!

Marcelina večerná šichta sa zmenila na mokré orgazmy: Cítila som JEJ horúci dych, voňavý krk... Pozor, tento príbeh nie je pre citlivky! Zobraziť článok

Nadviazať priateľstvá v neznámom prostredí je však v reálnom živote oveľa náročnejšie ako vo filme. V bytovke, v ktorej Natália bývala, narušila vekový priemer 70+ a v novej práci to v otázke potenciálnych fungujúcich vzťahov tiež za veľa nestálo. „Ísť do baru sama nie je nič pre slabé povahy a už vôbec nie v koži introverta,“ spomína na časy v novom meste sympatická blondínka.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});