Láska striehne na každom kroku, najmä v LETE: Romantický príbeh Natálie NAKOPNE všetky nesmelé introvertky, ktoré už prestali dúfať!

Zúfalý stav mladej vyhorenej marketérky znamenal začiatok niečoho krásneho. Láska, ktorú stretla po rozhodnutí úplne zmeniť vzduch, ju ...

Zúfalý stav mladej vyhorenej marketérky znamenal začiatok niečoho krásneho. Láska, ktorú stretla po rozhodnutí úplne zmeniť vzduch, ju sprevádza už 7 rokov.

Fotogaléria

Po tom, čo sa zubná asistentka Hana ubolenej Naty po problémoch s osmičkou spýtala, či už niekedy skúsila windsurfing, ponúkla jej lekciu uprostred krásnej prírody iba pár desiatok kilometrov od mesta.

Šokujúce, ale MILENKA môjho muža mi poslala nečakaný email: Vďaka tejto rade ma môj manžel nakoniec neopustil! Zobraziť článok

„Ísť sama na športovú akciu, kde som poznala presne jednu osobu, je niečo, o čom môžem s istotou povedať, že som nikdy predtým neurobila. Pozvanie od novej kamošky som prijala v nádeji, že sa začnem konečne plnohodnotne hýbať a stretnem nových ľudí."

Natália, nadšená myšlienkou spevňovať svoje telo niekoľko hodín týždenne, sa pripojila k tímu, ktorému šéfoval nevšedne krásny kouč s červenou hustou bradou. „Po Haninej poznámke o údajnom sexuálnom napätí medzi mnou a Martinom som sa schuti zasmiala, no bez mučenia priznávam, že vo vnútri so mnou doslova lomcovalo. Vždy som bola blázon do chlapov s ryšavými vlasmi!"

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});