Prežila vlastnú klinickú smrť: To, čo doktorka Linda Kramer zažila a videla na DRUHEJ STRANE, bolo šokujúce!

V roku 2001 bola Dr. Linda Kramer lekársky vyhlásená za mŕtvu na takmer 15 minút. „Vrátila sa späť“ a vyrozprávala, čo zažila na mieste, ...

V roku 2001 bola Dr. Linda Kramer lekársky vyhlásená za mŕtvu na takmer 15 minút. „Vrátila sa späť“ a vyrozprávala, čo zažila na mieste, kde podľa jej vnímania strávila roky.

Fotogaléria

Hoci sa všetko stalo pred vyše dvadsiatimi rokmi, dodnes je tento prípad medzi „nebom a zemou“ neobjasnenou záhadou.

Všetko sa to začalo tým, že sa jej 6. mája ráno urobilo zle v kúpeľni. Potom už videla svoje fyzické telo ležať na zemi z nadhľadu, ako od nej uteká manžel a otvára dvere dvom zdravotníkom. Téme sa venoval aj web indy100.com.

Niektorí ľudia odmietajú zážitky blízke smrti ako sny alebo halucinácie mozgu, ale ľudia vo všeobecnosti nemajú rovnaké druhy halucinácií. Naopak, opisy zážitkov blízkych smrti sú pozoruhodne konzistentné naprieč kultúrami a vekmi.

Ľudstvo je pritom jedinou životnou formou, ktorá si uvedomuje, že ich životy sú pominuteľné. Práve preto sa zaoberá tým, či máme naozaj len týchto pár desaťročí existencie a potom sa to všetko skončí, alebo je niečo aj po smrti. Náznak odpovede možno nájdete v nasledujúcom skutočnom príbehu.

Český Krumlov je opradený mnohými povesťami, často strašidelnými.
Na návštevu tohto českého MESTA budete potrebovať riadnu odvahu: Na kostolnej veži sa objavil DIABOL, ale straší aj duch obesenca Zobraziť článok

Akoby zázrakom sa Dr. Kramer nakoniec záchranárom podarilo oživiť. Počas zotavovania uviedla čo videla a ako sa cítila v posmrtnom živote, kde podľa vlastného vnímania strávila akoby 5 rokov. Pritom na Zemi medzitým ubehlo len15 minút.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});