Horoskop na tento týždeň: Panna zarobí slušné peniaze, Strelec zdolá ťažké bremená! Ktoré znamenie očarí svojou bystrosťou?

Generačné konflikty aj finančné problémy hrozia tento týždeň niektorým znameniam. Určite si však treba urobiť čas na šport, masáž alebo ...
  • Zdroj: Getty/EXTREME-PHOTOGRAPHER

Generačné konflikty aj finančné problémy hrozia tento týždeň niektorým znameniam. Určite si však treba urobiť čas na šport, masáž alebo víkendový wellness. Čo vás ešte čaká? Dozviete sa z horoskopu.

Baran

Vzťahy: Nečakaný konflikt v rodine vyprovokuje dobre premyslená lož. Môže vám však i niekto blízky ochorieť a možno sa voči poskytnutej pomoci nezachová príliš galantne. S inými však vyjdete príkladne, najmä s priateľmi.

Peniaze – práca: Dajte lepší pozor za volantom a v riskantných, fyzicky náročných povolaniach. V rodine sa môžu vyskytnúť problémy s výchovou detí a iné generačné konflikty. Slepá nečinnosť môže spôsobiť finančné straty.

Zdravie: Z napätia sa môže všeličo prejaviť na nervovej sústave. Preventívne si robievajte dýchacie cvičenia a nájdite si miesto na mini uvoľnenie. Napnite všetky svaly, podržte ich asi 10 sekúnd v napätí a pomaly uvoľnite. Opakujte 5 minút.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});