Ľudia v týchto znameniach sú rodení KLAMÁRI: Buďte opatrní, na úzke vzťahy s nimi môžete kruto doplatiť

Žiaľ, mnohí ľudia sa spoliehajú na do očí bijúce klamstvá, aby dostali to, čo chcú. No ruku na srdce. Nejeden z nás sa vďaka klamstvu ...

Žiaľ, mnohí ľudia sa spoliehajú na do očí bijúce klamstvá, aby dostali to, čo chcú. No ruku na srdce. Nejeden z nás sa vďaka klamstvu snažil vyhnúť konfrontáciám alebo sa zavádzaním pokúšal dostať to, po čom túžil... Nasledujúce znamenia majú s ohýbaním pravdy najväčšie skúsenosti.

Fotogaléria

1. Blíženci

Títo ľudia majú dve tváre. Komunikačné schopnosti sú ich elitnou vlastnosťou, ktorá im pomáha vytvárať skreslené príbehy v priebehu niekoľkých minút. 

Ste podľa mnohých DIVNÁ? Tak si gratulujte! Tieto návyky hovoria o emocionálnej INTELIGENCII, zistite, či je to váš prípad Zobraziť článok

Tiež sú rodení chválenkári – a čo náhodou nedokázali alebo nevlastnia, o tom klamú, aby si udržali svoje vážené postavenie a pohladili ego. No na druhej strane, Blíženci neklamú v snahe niekomu uškodiť, ich klamstvá sú skôr príbehmi, ktoré si, prevažne pre vlastné potešenie, vytvárajú v hlave.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});