Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Toto ešte nezažil: Doprajte mu ORÁLNY URAGÁN vďaka rafinovanej technike, ohromený vám znesie modré z neba!

Nasledujúci osvedčený tip sme dostali od našej dlhoročnej kamarátky, a bol by hriech sa o tento erotický klenot s vami nepodeliť.

Nasledujúci osvedčený tip sme dostali od našej dlhoročnej kamarátky, a bol by hriech sa o tento erotický klenot s vami nepodeliť.

Fotogaléria

Čo je pre ženu kytica krásnych kvetov, to je pre muža orálny sex. Je to rýchla a spoľahlivá forma jeho potešenia. Či už má narodeniny, meniny, Vianoce, alebo ho povýšili v práci, vybavil skvelú dovolenku či vám priniesol luxusný darček. Slastný orálik nikdy neodmietne.  

Okrem intímnej atmosféry a vašej priesvitnej spodnej bielizne budete na pomoc potrebovať dve veci – pohár teplého nápoja a pohár studeného nápoja (napr. teplý čaj a chladné biele víno).

Na čo myslia muži tesne pred orálnym sexom? Neuveríte, k čomu sa priznali Zobraziť článok

Postup je viac ako jednoduchý. Žena si dá hlt teplého nápoja a ponechá ho v ústach, následne si vezme do úst partnerovho „tvrdého kamaráta“. Chvíľu ho takto dráždi. Potom nápoj prehltne, následne si dá do úst hlt studeného nápoja a ústami ďalej pokračuje v polkovom rytme (tam a späť). Po chvíli opäť prehltne nápoj a dá si pre zmenu hlt teplého nápoja.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});