Budete mať slzy na krajíčku: Dcéra Olivie Newton-John prezradila POSLEDNÉ SLOVÁ svojej mamy: Toto mi povedala predtým, ako zomrela

Smrť blízkeho člena rodiny je vždy bolestivou stratou. Najmä ak ide o tak blízky vzťah matky a dcéry.

Smrť blízkeho člena rodiny je vždy bolestivou stratou. Najmä ak ide o tak blízky vzťah matky a dcéry.

Fotogaléria

Bez Olivie Newton-John si legendárny muzikál Pomáda ani nevieme predstaviť. Spolu s Johnom Travoltom vytvorili dvojicu, ktorá ovplyvnila celú jednu generáciu. Vidieť sme ju mohli aj vo filmoch ako Xanadu, Vianočná romanca, Nebeský pár, Mama na Vianoce, Bláznivá jazda či komédia Vyrieši to dieťa?

Bola nielen talentovanou herečkou ale aj speváčkou, ktorá získala štyri ceny Grammy – mala päť hitov na vrchole a desať ďalších, ktoré sa umiestnili v rebríčku Top 10 singlov Billboard Hot 100. Nahrala 26 štúdiových a viacero filmových či živých albumov. K tomu sa objavila v takmer tridsiatke filmov.  

Chloe Lattanzi, dcéra milovanej Sandy, prehovorila o desivých zážitkoch po smrti jej matky.
Dcéra Olivie Newton-John prehovorila o DESIVÝCH zážitkoch po smrti svojej matky: Keď som sa pozrela na fotku v telefóne, bolo tam TOTO! Zobraziť článok

Olivia Newton-John zomrela 8.8.2022 po prehratom boji s rakovinou prsníka vo veku 73 rokov. Jej jediné dieťa, dcéra Chloe Lattanzi, nesie stratu svojej matky stále veľmi ťažko.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});