Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Kedy si ženy užívajú vrchol svojej sexuality a tie NAJLEPŠIE orgazmy? Možno budete prekvapené, no tesne po 18-tke to rozhodne nie je

Pravdepodobne si poviete, že to určite bude počas vysokej školy na internáte, kde alkohol tiekol potokom a každý si chcel len nezáväzne ...

Pravdepodobne si poviete, že to určite bude počas vysokej školy na internáte, kde alkohol tiekol potokom a každý si chcel len nezáväzne užiť. Nie je to však správna úvaha.

Fotogaléria

Kedy teda?

Väčšina žien nájde pokojné rodinné zázemie a stabilitu v zamestnaní približne vo veku 35 rokov. Dovtedy už nadobudli všetky potrebné skúseností, spoznali samé seba a majú vybudovanú sebadôveru. Stabilný vzťah, úprimnosť a búranie predsudkov prispieva k tomu, že ženy po tridsaťpäťke vnímajú sex ako skutočný zdroj rozkoše.

Mužská rozkoš je úplne iná, u nich sa dostaví orgazmus v podstate s každou ejakuláciou, ktorú si svojpomocne radi zadovážia od puberty. Lenže ženám niekedy trvá mesiace až roky, kým konečne objavia, čo potrebujú na naplnenie svojich sexuálnych túžob.

Nie puberta, nie dvadsiatka ale najskôr až po tridsiatke milé dámy môžete očakávať to práve sexuálne žúžo.

Jeden konkrétny prípad nájdeme aj medzi hollywoodskym celebritami. Americká speváčka Cher (77) mala tesne pred 40-tkou, keď sa dala dokopy s o 16 rokov mladším hercom Tomom Cruisom. Neskôr priznala, že možno aj vďaka nemu si v tomto čase vedela dokonale vychutnať sex. Zaradila ho dokonca do svojej súkromnej „top 5“ najlepších milencov.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});