Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Máte chuť na nové posteľné divočinky? Vyskúšajte polohu REVÚCEHO DRAKA: Dámy pozor, krúživé pohyby partnera budú stimulovať celú vagínu!

To máte tak, môžete síce milovať ryžu, ale občas by to chcelo aj zemiačiky. Podobné je to aj so sexom, inak sa do neho vkradne rutina ...

To máte tak, môžete síce milovať ryžu, ale občas by to chcelo aj zemiačiky. Podobné je to aj so sexom, inak sa do neho vkradne rutina a nuda. Slovom, chce to občas zmenu.

Fotogaléria

Nie každá kamasútrová súložná gymnastika si zaslúži aj reálne vyskúšanie v praxi, lebo nie každý sa narodí ako hadí muži či hadia žena. Ale tejto nasledujúcej polohe by ste šancu mohli dať. Nie je zložitá na prevedenie, sľubuje búrlivý orgazmus a je ideálna pre romanticky založené páriky.

V tejto nenáročnej polohe si vychutnáte poriadny ORGAZMUS obaja: Zaručuje hlboké vniknutie, aj voľné ruky. Využite ich na dráždenie partnera Zobraziť článok

Miláčik priprav sa, príde nadržaný drak

Na ilustráciu celej zmyselnej akcie si zoberieme bežný párik. Žena leží pohodlne na bruchu, pod bokmi má vložený vankúš, aby sa celá v pase mierne nadvihla. Potom trochu od seba roztiahne nohy, aby mal náruživý partner ľahší prienik. Ten to však nerobí iba bežným dnu a von, ale spestrí to krúživým pohybom. Menej pohybu teoreticky znamená aj oddialenie jeho vyvrcholenia… a dlhšiu výdrž.

Práve vďaka krúživým pohybom pri prieniku je stimulovaná celá vagína, čo prinesie ešte dôkladnejšiu rozkoš, ktorá bude intenzívnejšia a ľahšie privodí žene orgazmus.

Tieto sexuálne polohy sú brutálne ťažké: Zvládnu to iba skúsení akrobati, no na tie dychberúce ORGAZMY len tak nezabudnete Zobraziť článok

Ďalšou výhodou tejto dračej polohy je, že vás partner môže rozmaznávať bozkami na krku, ramenách, chrbte… či kam len perami a rukami dočiahne. Vyskúšate?

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});