Dokonalý módny vkus a bezchybná pleť: NEUVERITEĽNÉ, ako vyzerá hviezda muzikálu Flashdance po 40 rokoch, šesťdesiatku by jej nikto nehádal!

Romantický tanečný muzikál z roku 1983 je presne tým filmom, ktorý každý pozná a okamžite má pri ňom chuť tancovať. Nebolo to iba zásluhou ...

Romantický tanečný muzikál z roku 1983 je presne tým filmom, ktorý každý pozná a okamžite má pri ňom chuť tancovať. Nebolo to iba zásluhou Oscarom odmenenej ústrednej skladby od Giorgia Morodera.

Fotogaléria

Od čias tanečnice Alex už síce ubehlo takmer štyridsať rokov, ale krásnej Jennifer roky iba prospeli. Na ostatných fotkách je z nej upravená zrelá dáma s tmavohnedými vlasmi, ktorá vyzerá aspoň o 15 rokov mladšie.

Má vyzretý elegantný ženský štýl a nápadité obliekanie. Na akciách sa rada objavuje v sukniach alebo telových šatách, ktoré zdôrazňujú jej peknú štíhlu postavu. Celkovo pôsobí veľmi šťastne a vyrovnane.

Herečka Sarah Jessica Parker je roky vyhlásenou módnou ikonou.
Sarah Jessica Parker sa opäť PREMENILA na divu: Smaragdovými šatami od slávnej značky trafila do čierneho, sandále si navrhla sama! Zobraziť článok

Jennifer Beals (59) bola v rokoch 1986 až 1996 vydatá za filmového režiséra Alexandre Rockwella. Po rozvode sa o dva roky neskôr vydala za kanadského podnikateľa Kena Dixona, ktorému v roku 2005 porodila dcéru.

Vo voľnom čase sa zaujíma v rôzne náboženstvá, venuje sa kung-fu, kickboxu a triatlonu. Zároveň je vášnivou fotografkou, pričom svoje snímky prezentovala na niekoľkých výstavách ako Jennifer Beals-Dixon.

Viac fotiek nájdete v galérii

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});