Pri pohľade na Niu Vardalos ostanete v nemom úžase: Herečka z filmu Moja tučná grécka svadba vyzerá aj po 60-ke brutálne dobre!

V roku 2002 sme sa všetky zabávali na úspešnej komédii Moja tučná grécka svadba, v ktorej vynikla kanadská herečka s gréckymi koreňmi ...

V roku 2002 sme sa všetky zabávali na úspešnej komédii Moja tučná grécka svadba, v ktorej vynikla kanadská herečka s gréckymi koreňmi Nia Vardalos.

Fotogaléria

Sympatickej brunetke so širokým úsmevom a plnými krivkami tu v úlohe snúbenca a manžela sekundoval John Corbett. Film zaujal natoľko, že v roku 2016 nakrútili druhé, a v roku 2023 už tretie pokračovanie tejto bláznivej komédie.

Michelle Yeoh
Od MISS po OSCAROVÚ herečku: Dračica Michelle Yeoh zloží aj zdatného chlapa! Viete, ktorý trhák jej priniesol celosvetovú popularitu? Zobraziť článok

Možno neviete, ale k prvému dielu „gréckej svadby“ sama napísala scenár, čo jej rovno vynieslo nomináciu na Oscara za najlepší pôvodný scenár a na Zlatý glóbus za najlepšiu herečku – filmovú komédiu/muzikál. Základom príbehu bol pritom jej vlastný milostný život, a tak dokázala vytvoriť niečo autentické.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});