Horoskop na tento týždeň: Rakov prekvapí nečakaná ODMENA, Panny nikto nepochopí. Prekážky a postoj nečestného závistlivca zdolá len jedno znamenie

Je vhodný čas poupratovať v pracovných aj rodinných problémoch. Nebude všetko ružové, ale koncom týždňa by sa mala situácia upokojiť. ...
  • Zdroj: Getty/sarayut

Je vhodný čas poupratovať v pracovných aj rodinných problémoch. Nebude všetko ružové, ale koncom týždňa by sa mala situácia upokojiť. Čo si pre vás prichystali hviezdy na tento týždeň? Dozviete sa z nášho horoskopu.

Býk

Vzťahy: Nechuť vás bude sprevádzať aj v súkromných záležitostiach aj citovej oblasti. Možno by ste mali svoje túžby krotiť. Od milovanej osoby budete vyžadovať i nemožné, čo vám možno cez víkend aj vyjde.

Peniaze – práca: Neprejavíte chuť do nových úloh. Možno by ste mali práve teraz čerpať krátku dovolenku. Zaslúženú odmenu dostanete trochu nízku, ale to vás neodradí od vašich zámerov. Horšie budú zlé jazyky neprajníkov.

Zdravie: Zdravie vám bude slúžiť k vašej spokojnosti. Možno vám aj dá niečo pocítiť, ale v konečnom dôsledku budete mať dosť energie na to, aby ste s ľahkosťou zvládli všetky náročné úlohy. Ráno vždy zhlboka dýchajte.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});