Horoskop na tento týždeň: Rakov prekvapí nečakaná ODMENA, Panny nikto nepochopí. Prekážky a postoj nečestného závistlivca zdolá len jedno znamenie

Je vhodný čas poupratovať v pracovných aj rodinných problémoch. Nebude všetko ružové, ale koncom týždňa by sa mala situácia upokojiť. ...
  • Zdroj: Getty/sarayut

Je vhodný čas poupratovať v pracovných aj rodinných problémoch. Nebude všetko ružové, ale koncom týždňa by sa mala situácia upokojiť. Čo si pre vás prichystali hviezdy na tento týždeň? Dozviete sa z nášho horoskopu.

Baran

Vzťahy: Niektorí spolupracovníci nebudú vašimi úspechmi nadšení, preto si nájdu každú maličkosť ako zámienku, aby vás niečím nahnevali. Chyba, ak naletíte. V láske nastane menšie nedorozumenie.

Peniaze – práca: Netreba odhodiť dobré nápady bez povšimnutia, najmä ak ste umelecky založení či tvorivo pracujúci typ. Vydaria sa všetky stretnutia, ktoré organizujete. Budete sa riadiť pravidlami zdravého rozumu, preto v ničom neschybíte.

Zdravie: V dobrej forme sa dá zdolať každá prekážka, dokonca i postoj nečestného závistlivca. Pri takom probléme zhlboka dýchajte a nijako nereagujte; nezabúdajte, že uraziť vás môže iba seberovný, a to on nie je.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});