Horoskop na tento týždeň: Rakov prekvapí nečakaná ODMENA, Panny nikto nepochopí. Prekážky a postoj nečestného závistlivca zdolá len jedno znamenie

Je vhodný čas poupratovať v pracovných aj rodinných problémoch. Nebude všetko ružové, ale koncom týždňa by sa mala situácia upokojiť. ...
  • Zdroj: Getty/sarayut

Je vhodný čas poupratovať v pracovných aj rodinných problémoch. Nebude všetko ružové, ale koncom týždňa by sa mala situácia upokojiť. Čo si pre vás prichystali hviezdy na tento týždeň? Dozviete sa z nášho horoskopu.

Blíženci

Vzťahy: Nové tváre neodhadnete správne. Niekoho preceníte, iného nedoceníte a odpíšete. Iba v tom najintímnejšom súkromí vám všetko pôjde hladko. Dnes nehľadajte nových priateľov, neodhadli by ste ich správne.

Peniaze – práca: Všetko sa bude neuveriteľne vliecť. Odsun objednávok, dlhé čakanie na výsledok otrávi každého. Nepohodu zo zamestnania však neprenášajte domov. Vaši blízki nezavinili krivdy, ktorých sa voči vám dopustili iní. Až víkend prinesie zmeny.

Zdravie: Vaša vnútorná sila chvíľami sklame, ale v podstate vás nesklame. Všeličo zvládnete, na nič nepôjdete ani hystericky ani roztržito. Chvíľkové energetické bloky môžete hravo vydýchať.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});