Marilyn NEBOLA jediná hollywoodska hviezda, ktorá mala pomer so ženatým Kennedym: Táto áčková herečka ho očarila, bola mimoriadne zmyselná!

Prítomnosť mileniek v živote 35.prezidenta Spojených štátov Johna F. Kennedyho bola verejným tajomstvom. Ktorá áčková herečka mu ešte ...

Prítomnosť mileniek v živote 35.prezidenta Spojených štátov Johna F. Kennedyho bola verejným tajomstvom. Ktorá áčková herečka mu ešte spievala Happy Birthday?

Fotogaléria

Jedným z nezabudnuteľných dátumov bol 19.5. 1962 na podujatí Demokratickej strany v Madison Square Garden, kde obľúbenému prezidentovi zaspievala Marilyn Monroe v takmer erotickom predstavení sladké Happy Birthday, Mr. President. Jej gratulácia sa stala legendárnou. V tom čase sa o ich vzťahu už verejne šuškalo.

Ale okrem platinovej blondínky si telesnú priazeň s JFK užívali v inom čase aj švédska herečka a modelka Anita Ekberg, nemecká herečka a speváčka Marlene Dietrich či americká herečka Angie Dickinson.

PIKANTNÁ aférka Marilyn Monroe a prezidenta Kennedyho mala bolestivé pozadie: BEZCITNÉ zverstvá jeho tajných agentov! Zobraziť článok

Ale pekných známych aj neznámych dievčat na jedno pobavenie bolo oveľa viac.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});