Zákerná rakovina mu berie milovaných: John Travolta TRAGICKY stratil svoju prvú lásku Dianu, neskôr manželku, a musel pochovať aj svojho syna

Na svoju prvú vážnu lásku si pamätáme všetci. Pri nej väčšinou pochopíme, že tie predchádzajúce neboli až také intenzívne, a toto je ...

Na svoju prvú vážnu lásku si pamätáme všetci. Pri nej väčšinou pochopíme, že tie predchádzajúce neboli až také intenzívne, a toto je to naozaj pravé a silné.

Fotogaléria

Zákerná choroba

Šťastie Diany a Johna trvalo asi rok, keď dostala od lekára zlú správu – diagnostikovali jej rakovinu prsníka. Aj keď preventívne podstúpila mastektómiu, jej stav sa postupne zhoršoval a 27.3.1977 zomrela v Los Angeles. Mala iba 41 rokov. Ich sen o spoločnom bývaní sa tak rozplynul.

Travolta v tom čase práve nakrúcal dnes už legendárnu hudobnú romantickú drámu Saturday Night Fever (Horúčka sobotňajšej noci), ktorá z neho urobila celosvetovú hviezdu.

Pomáda
Svet sa lúči s milovanou Sandy: V slzách John Travolta, Kate Hudson, Hugh Jackman a mnoho ďalších osobností! Zobraziť článok

O to ťažšie sa mu pripravovala scéna, kde so svojou filmovou priateľkou Stephanie (hrala ju Karen Lynn Gorney) sedeli na lavičke pri moste a rozprávali sa. Podľa zaslzených očí určite myslel na svoju mŕtvu lásku Dianu.  

Po prvej ťažkej rane zo straty milovanej ženy sa to Johnovi zopakovalo o 43 rokov neskôr, keď mu na rovnakú diagnózu zomrela milovaná manželka Kelly Preston (†57). Spolu mali tri deti (syn Jett im zomrel ako 16-ročný v roku 2009).

Viac foto nájdete v galérii.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});