Diétny, no sýty jesenný pôžitok: Tekvica a červená repa vo FANTASTICKOM šaláte! Sezónu týchto dobrôt si nenechajte ujsť

Ak máte záujem o kreatívne recepty z tekvice, hoďte očkom tento šalát. Najlepšie chutí vlažný!

Ak máte záujem o kreatívne recepty z tekvice, hoďte očkom tento šalát. Najlepšie chutí vlažný!

Fotogaléria

Olej a sirup zmiešajte a obe zeleniny okoreňte. Rozložte ich na plech vystlaný papierom na pečenie a pečte v rúre asi 15 - 20 minút, kým nezmäknú.

Lepší ako z ktorejkoľvek raňajkovej kaviarne! Doprajte si nízkosacharidový toast s lososom, TAKTO jednoducho si ho pripravíte Zobraziť článok

Kým sa zelenina pečie, šalát umyte a osušte. Cibuľu ošúpte a nakrájajte na kolieska. Semená opražte na panvici bez ďalšieho tuku, občas premiešajte, aby sa nepripálili. 

Šalát rozdeľte na taniere, poukladajte naň tekvicu a cviklu, posypte kolieskami cibule a semienkami a podľa potreby dochuťte soľou, korením, olejom alebo octom. Dobrú chuť!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});