Toto je silné! Video zachytáva, ako herečka Jennifer Garner POMÁHA bezdomovcovi: Je taká láskavá, reagujú dojatí fanúšikovia

Herečka Jennifer Garner ponúkla svoje topánky bezdomovcovi. Fanúšikovia žasnú!

Herečka Jennifer Garner ponúkla svoje topánky bezdomovcovi. Fanúšikovia žasnú!

Fotogaléria

Moment, ako hviezda seriálu Alias pomáha na pláži v Santa Monice bezdomovcovi, zachytil paparazzi. Ani on, rovnako ako Jennifer, neváhal prejaviť svoju ľudskosť, uvádza Page Six .

Jennifer Garner vyrazila ostatným dych svojou dospievajúcou dcérou Violet: VAU, tá podoba! Zobraziť článok

Herečka zastavila svoje auto vedľa invalidného bezdomovca, vyskočila z vozidla a s úsmevom na tvári mu navliekla na nohy ponožky. Potom si vyzula svoje topánky a ponúkla ich mužovi. Problémom bola veľkosť, ktorá bezdomovcovi nesedela.

Jennifer to nevzdala a pribehla k fotografovi s návrhom, že odkúpi tie jeho. Muž na vozíčku tak vďaka slávnej herečke dostal nielen pár topánok, ale aj deku.

@pinklover1969 Jennifer Gardner lead with kindness ... takong the time to help out a homeless man in LA. Her shoes must not have fit because she rushed over to the photographer and offered to buy his shoes. #kindness #jg #jennifergarner #homelessman #spreadlove #alwayshelpothers #hockeyhelpsthehomeless #fyp #tmznews #trending #foryou ♬ original sound - Pinklover1969

"Ľudskosť nás zbližuje," komentoval herečkin dobrý skutok sledovateľ. "Jennifer je jednou z tých celebrít, o ktorých nikdy nepočujeme nič zlé," vyjadril sa ďalší. "Je taká láskavá! A príkladom toho, ako sa správať k núdznym, za to ju milujem!" 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});