Pozor na toxíny a otravu jedlom! Ak ste jednu z týchto potravín zjedli SUROVÚ, hrozia vám bolestivé zdravotné problémy

Používaním ohňa na prípravu jedál urobili naši pravekí predkovia veľký krok vpred. Uznajte, minimálne také mäso chutí stokrát lepšie ...

Používaním ohňa na prípravu jedál urobili naši pravekí predkovia veľký krok vpred. Uznajte, minimálne také mäso chutí stokrát lepšie pečené ako surové. A týka sa to viacerých pokrmov.

Fotogaléria

Druhým adeptom na jasnú tepelnú úpravu je baklažán, ktorý rovnako tak obsahuje solanín.

Ani s mladými plodmi sa neoplatí v surovom stave experimentovať. Život je bez vážnych problémov so žalúdkom a črevami predsa oveľa krajší.

Proti tukovým vankúšikom na bruchu nasaďte BAKLAŽÁN: Zoštíhľujúci efekt nie je jeho jediným PLUSOM, aha, čo všetko ešte dokáže Zobraziť článok

Do tretice tu máme červenú fazuľu. Je síce plná bielkovín, vlákniny a antioxidantov, ale surová vie narobiť v našom žalúdku peknú paseku. Toxín fytohemaglutinín nám môže spôsobiť nepríjemné ťažkosti podobné otrave jedlom.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});