AMPCARE – prírodný produkt na posilnenie imunity

Vírusy a baktérie sú všade okolo nás a náš imunitný systém musí byť neustále pripravený, aby nás pred nimi ochránil.

Vírusy a baktérie sú všade okolo nás a náš imunitný systém musí byť neustále pripravený, aby nás pred nimi ochránil.

Fotogaléria

Všetci vieme, že k tomu dokážeme prispieť pravidelným pohybom, plnohodnotnou stravou a dostatkom oddychu a spánku. Čo však robiť, keď napriek všetkej snahe je náš imunitný systém oslabený? Stále sa opakujúce zdravotné problémy môžu byť obrovskou záťažou. Potrebujeme efektívne riešenie, ktoré nám pomôže posilniť imunitu a vyhnúť sa týmto problémom.

Ak hľadáte prírodnú alternatívu, siahnite po patentovanom výživovom doplnku AMPCARE. Obsahuje unikátnu molekulu AM3®, ktorá obnovuje prirodzené imunitné reakcie. AM3® pozostáva z glukomanánu – výťažku z huby Candida utilis a sójového proteínu. Viac ako 30 rokov výskumu a 80 klinických štúdií dokazujú, že AM3® dokáže stimulovať imunitný systém a zároveň pôsobiť protizápalovo. Tieto jej vlastnosti pomôžu vám aj vašim deťom predchádzať sezónnym ochoreniam, ochránia vás pred infekciami, ktoré sa bežne šíria v kolektívoch a tiež vám pomôžu ľahšie a rýchlejšie zvládnuť ochorenia, ako sú chrípka, prechladnutie, covid, ale aj ochorenia kože a slizníc, ako sú bradavice, herpes, molusky, ovčie kiahne či afty.

AMPCARE je dostupný v troch variantoch – tabletová forma a dva druhy sirupov pre deti od 3 rokov. Všetky tri formy obsahujú prírodnú molekulu AM3®, ktorá dokáže podporiť váš imunitný systém a pomôcť mu efektívne bojovať proti infekciám.

Tablety AMPCARE s AM3® a echinaceou sú určené pre dospelých a staršie deti, ktoré dokážu tablety prehltnúť. Sirup AMPCARE JUNIOR CLASSIC má rovnaké zloženie ako tablety – AM3® a echinaceu. Echinacea ju uznávaná pre svoje účinky proti vírusom, baktériam a plesniam.

Sirup AMPCARE JUNIOR je vynikajúci ako prevencia pre deti nastupujúce do školy a škôlky. Má príjemnú chuť lesného ovocia, ktorú majú deti rady. Okrem molekuly AM3®, obsahuje aj vitamín D, ktorý je nevyhnutný pre správne fungovanie imunitného systému a prebiotiká, ktoré prispievajú k rovnováhe bakteriálnej črevnej flóry. Preto po ňom môžete siahnuť aj počas užívania antibiotík, aj po ich doužívaní. Tento sirup je ideálnou voľbou pre rodičov, ktorí chcú svojim deťom zaistiť zdravý štart do nového školského roka alebo ich pripraviť na obdobie viróz.

Prejdite na prírodné riešenie, ktoré pomôže vám aj vašim deťom posilniť imunitu a cítiť sa lepšie. Neváhajte a objednajte si AMPCARE ešte dnes na www.skinmedical.sk alebo žiadajte vo svojej lekárni.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk