Hviezda 90. rokov je späť: TOTO je dôvod, prečo sa pred 8 rokmi stiahla z filmového sveta! Ale aj MILOSTNÁ aféra so známym hercom poškodila jej povesť

Dlhých osem rokov sme čakali na filmový návrat obľúbenej americkej herečky Meg Ryan (61), ktorá nás zabávala v mnohých romantických komédiách. ...

Dlhých osem rokov sme čakali na filmový návrat obľúbenej americkej herečky Meg Ryan (61), ktorá nás zabávala v mnohých romantických komédiách.

Fotogaléria

Za prestávkou v kariére bolo vážne rozhodnutie, ktoré vo veľkej miere ovplyvnila aj rodina. Jednak sa jej chcela viac venovať, čo jej herectvo nie dostatočne umožňovalo. Zároveň cítila aj potrebu sa venovať trocha sebe, a hľadaniu vhodného partnera po rozvode.

Ako ju citoval web novín The New York Times: „V tom čase som nemala pocit, že poznám seba alebo svet dostatočne dobre na to, aby som to mohla vyjadriť ako herečka. Cítila som sa izolovaná. Chcela som viac žiť."

Prispel k tomu aj prepadák Proof of Life (2000) a milostná aférka s hereckým kolegom Russellom Croweom, čo jej veľmi poškodilo povesť. Napraviť ju mal erotický triller In the Cut (2003), ale nezabralo to. „Keď som nakrútila In the Cut, reakcia bola krutá. Mala som pocit, že to mohol byť posledný film, ktorý som robila."

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston ešte nikdy nebola taká SEXI: Predviedla sa v dlhých šatách s extrémne vysokým ROZPARKOM, ktorý jej siahal až k najintímnejším partiám Zobraziť článok

Meg je dvojnásobnou mamou. Syna Jacka porodila manželovi – hercovi Denisovi Quaidovi, za ktorého bola vydatá v rokoch 1991 - 2001. Čínske dievča Daisy True si ako 14-mesačné adoptovala.

Viac fotiek nájdete v priloženej galérii.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});