Kočky, týmito chutnými raňajkami zaručene SPÁLITE TUK na bruchu: Bielkovinový zázrak plný vitamínov, ktorý si zamilujete!

Dať si dobré raňajky a rýchlo schudnúť? Je čas na kokosovú granolu s čučoriedkami a so skyrom! Začnite deň proteínom.
  • Zdroj: Getty/YelenaYemchuk

Dať si dobré raňajky a rýchlo schudnúť? Je čas na kokosovú granolu s čučoriedkami a so skyrom! Začnite deň proteínom.

Medzitým čučoriedky umyte a dávajte pozor na rúru. Ak domáca granola vyzerá chrumkavo a zlatisto, je hotová! Vyberte plech z rúry a nechajte granolu vychladnúť.

Naštartovanie metabolizmu

Bez drastických opatrení sa nekoná ploché brucho? Nesprávne! Okrem bielkovín obsiahnutých v islandskom smotanovom syre skyr zapália zoštíhľujúce turbo aj zdravé čučoriedky.

Ako to len tie ISLANĎANKY robia, že sú také štíhle? Nechajte sa inšpirovať, z týchto jedál nemôžete pribrať! Zobraziť článok

Pretože 100 gramov obsahuje 14 gramov bielkovín! Pre porovnanie: 100 gramov jogurtu obsahuje 4 až 10 gramov bielkovín. A je dobre známe, že bielkoviny naštartujú metabolizmus.

Kalórie sa spaľujú už pri trávení. Obsah tuku je ešte drastickejší: 100 gramov skyru obsahuje 0,2 – 0,5 gramu tuku, kým nízkotučný jogurt 1,5 – 1,8 gramu. A čo čučoriedky v krémovej kokosovej granole? Modrofialové bobule sú plné vitamínov C, E a antioxidantov.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});