Stále otravuje s kravinami, hneď by som išiel od nej... Slováci v ankete ÚPRIMNE priznali, či premýšľajú o rozchode: Odpovede ZABOLIA

Nebudeme si klamať, aj letné dovolenky sú občas poriadnym náporom na nervy a v zdanlivo pokojnej atmosfére nechýbajú hádky a partnerské ...
  • Zdroj: Getty/PeopleImages

Nebudeme si klamať, aj letné dovolenky sú občas poriadnym náporom na nervy a v zdanlivo pokojnej atmosfére nechýbajú hádky a partnerské nezhody.

Dôvod je prostý, partneri sú nezvyknutí počas bežného pracovného týždňa spolu tráviť až toľko času… a zrazu na dovolenke sú pri sebe takmer nonstop. To môže u niektorých dvojíc vyvolať pekné škrípanie.

Preto sme pre vás zisťovali, či ste v – poslednom období rozmýšľali o rozvode/rozchode? A ak áno, tak prečo? Opäť je to téma pre obe pohlavia, pričom u mužských respondentov aj viete, kde nastal problém.

Tri ženy úprimne: Za to, že nás muži opustili, si môžeme samy! Zobraziť článok

„Áno, a aj som mu to povedala. Už mi s tými premúdrelými rečami na každú tému lezie na mozog. Čistý ´chrobák Truhlík´ - všade bol, všetko videl, vo všetkom sa akože vyzná, ale iba vo svojej hlave. A zo mňa robí aj pred okolím hlupaňu. Už na neho nemám nervy.“ (Kamila, 35)

„Som len štyri roky ženatý, tak som sa pri takej myšlienke pristihol len raz. Bola to v podstate blbosť, ale dlho hlodala v hlave." (Marcel, 30)

„U mňa platí trikrát a dosť. Klamal mi ohľadom firmy, podviedol ma, ale zatiaľ som všetko kvôli deťom ustála. Ešte si dovolí jeden prešľap a skončí to rozvodom. Mám predsa svoju hrdosť.“ (Lenka, 44)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});