Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Že orálny sex NIE JE nevera? 6 mylných predstáv o sexe, ktoré treba uviesť na pravú mieru: TOTO si uvedomte skôr, ako napáchate škody!

O sexe sa píše stále, všade a veľa. Niečo už máte vo svojom veku aj odžité a napozerané. Ale je tu aspoň teoretická možnosť, že nemáte ...
  • Zdroj: Getty/juhy13

O sexe sa píše stále, všade a veľa. Niečo už máte vo svojom veku aj odžité a napozerané. Ale je tu aspoň teoretická možnosť, že nemáte vo všetkom jasno. Alebo vaši chlapi.

1. Ponuka sexu nerobí zo žien ľahké devy

Väčšia žien nenavrhne mužovi sex, aj keď naň majú práve chuť ako vlčiak na údené. Dôvod je prostý. Nechcú vyzerať ako nadržané pobehlice. A tak radšej len ticho čakajú, kým sa muž rozhýbe sám, a potom akože naveľa súhlasia. Pritom existuje veľa mužov, ktorí by takú iniciatívu od žien privítali (aspoň by vedeli na čom sú).

Zistili sme, kedy muži ODMIETAJÚ ženám sex: Neoholené nohy, ani mušlička neprekážajú, najčastejšie spomínali TIETO 3 veci Zobraziť článok

2. Zlý sex neexistuje… či?

Zúfalí a večne neukojení jedinci síce tvrdia, že radšej zažiť zlý ako žiadny sex, ale asi nevedia o čom hovoria. Mať sex s frigidným, opitým, špinavým alebo inak odpudivým náprotivkom asi každý radšej oželie. To si radšej pomôcť osamote ručne stručne a ísť pokojne spať.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});