Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Že orálny sex NIE JE nevera? 6 mylných predstáv o sexe, ktoré treba uviesť na pravú mieru: TOTO si uvedomte skôr, ako napáchate škody!

O sexe sa píše stále, všade a veľa. Niečo už máte vo svojom veku aj odžité a napozerané. Ale je tu aspoň teoretická možnosť, že nemáte ...
  • Zdroj: Getty/juhy13

O sexe sa píše stále, všade a veľa. Niečo už máte vo svojom veku aj odžité a napozerané. Ale je tu aspoň teoretická možnosť, že nemáte vo všetkom jasno. Alebo vaši chlapi.

3. Nemala si orgazmus? Tak si divná

Muži patria k tým šťastnejším stvoreniam, ktoré zažívajú oveľa častejšie orgazmus ako ženy. Ak žena dokáže vyvrcholiť sama vlastným pričinením a s partnerom nie, tak potom vieme, kde je chyba.

Slabá alebo žiadna predohra, časovo krátky styk alebo málo skúseností či nezladenosť páru. Nie nadarmo má klitoris asi osem tisíc nervových zakončení, ktoré len treba vedieť správne stimulovať.  

S touto sexuálnou polohou nie sú ŽIADNE žarty: Stačí jediný zlý pohyb a budete potrebovať OKAMŽITÚ lekársku pomoc! Zobraziť článok

4. Mať sex = je to láska

Ehm, nie. S láskou je to síce také plnohodnotnejšie, ale bez patričného vzťahu je to len príjemné „fyzické cvičenie, ktoré vás dá do pozitívnej psychickej pohody. Nič viac, nič menej.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});