Ako Carrie zo Sexu v meste, reagujú fanúšikovia na outfit Adriany Polákovej: Takto to vyzerá, keď odhodí montérky, sledujte tie TOP KÚSKY!

Po rokoch odišla z televízie a spolu s priateľom prerobili kaštieľ v Rakúsku na penzión... Obľúbenej moderátorke a cukrárke Adriane Polákovej ...

Po rokoch odišla z televízie a spolu s priateľom prerobili kaštieľ v Rakúsku na penzión... Obľúbenej moderátorke a cukrárke Adriane Polákovej sa za pár mesiacov podarilo zmeniť celý svoj život!

Fotogaléria

Poláková má za sebou nielen vzrušujúce obdobie plné zmien, ale aj ťažkej práce. Aj tej fyzickej! Fotkou v montérkach dokázala, že napriek všetkému, čím si prešla, je späť v plnej sile a fušky na záhrade sa nebojí. 

Láska ju zaviala až do rakúskeho Burgau, 90 minút od Viedne, kde začala žiť celkom nový život. Hoci si na zámku žije ako princezná, nevyužíva ho len ako svoje luxusné sídlo.

Ochotne sa venuje svojim fanúšikom, podnikaniu v hotelierstve a nezabúda ani na svoje milované pečenie.

A vo svojom voľno čase sa baví módou! "Konečne som vymenila montérky a idem si trošku užiť pekný dník," napísala bývalá moderátorka na Instagrame a pridala fotku svojho honosného outfitu.

Tajomstvo cukrárov vám prezradí, ako môžete DOKONALE nakrájať veľkú tortu: Inak to už robiť nebudete, musíte to vyskúšať! Zobraziť článok

Obdivné komentáre sa spustili ako lavína: „Ako Carrie zo Sexu v meste," lichotí Adriane sledovateľka a pridávajú sa ďalší: „Výborná gazdiná, hostiteľka, skvelá podnikateľka, mamina, záhradníčka, kuchárka, cukrárka, partnerka… a vždy aj stále krásna a jedinečná žena, modelka." Milé odkazy a lichôtky pod fotkou nemajú konca kraja: „Nádherné topánky aj sukňa, chváli Adrianu ďalšia fanúšička." FOTO UVIDÍTE TU.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});