Čierna vdova z Maďarska pre peniaze BEZCITNE vraždila aj vo vlastnej rodine: Pri domovej prehliadke u nej našli niekoľko ľudských LEBIEK aj jedovaté látky

Svoju sériovú vrahyňu malo aj susedné Maďarsko, kde svojho času rozvíjala svoje travičské schopnosti Margit Filó.
  • Zdroj: Getty/Sorapop

Svoju sériovú vrahyňu malo aj susedné Maďarsko, kde svojho času rozvíjala svoje travičské schopnosti Margit Filó.

Peniaze sa jej len tak sypali

Ďalšou obeťou bola chorá suseda Ilona Siegel (75). Margit si získala jej dôveru, po ktorej jej ponúkla, že sa o ňu bezplatne postará, keď na ňu prepíše dom. V roku 1963 si tak chorá babička podpísala rozsudok smrti.

O dva týždne neskôr ju otrávila extraktom, a kým bola ešte v bezvedomí, udusila ju vankúšom. Koroner nezistil na smrti nič podozrivé, a tak bol Siegelovej majetok v hodnote 20 000 forintov odovzdaný opäť Margite.

Minnie Dean
OHAVNÉ činy detskej pestúnky Minnie Dean: Sú také šokujúce, až z nich mrazí! Ako jediná žena z Nového Zélandu dostala TREST SMRTI Zobraziť článok

Osudová chyba

Peňazí tak mala Margit svojich dosť a nové stále prichádzali od nájomníkov, ale tých chudobných sa chcela zbaviť. Odolávala iba vdova Mihályné Tóthpál (77). Tak ju v lete 1968 otrávila, zbila a uškrtila.

Dopustila sa však osudovej chyby. Obeti nevedomky zlomila niekoľko rebier, čo si popri povrchových zraneniach všimli aj koroneri. Svoj nález oznámili polícii, ktorá okamžite Margit zatkla ako podozrivú z vraždy.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});