Čierna vdova z Maďarska pre peniaze BEZCITNE vraždila aj vo vlastnej rodine: Pri domovej prehliadke u nej našli niekoľko ľudských LEBIEK aj jedovaté látky

Svoju sériovú vrahyňu malo aj susedné Maďarsko, kde svojho času rozvíjala svoje travičské schopnosti Margit Filó.
  • Zdroj: Getty/Sorapop

Svoju sériovú vrahyňu malo aj susedné Maďarsko, kde svojho času rozvíjala svoje travičské schopnosti Margit Filó.

Presťahovala sa k nim jeho matka a Margit pre manžela najala aj starú domácu pomocníčku Lajosné Biczó, ktorá u nich pracovala za ubytovanie. Koncom 50. rokov ale Mihály s matkou po sebe v krátkom čase zomreli.

Otrávila domácu pomocníčku

Rok po manželovej smrti sa vdova Margit zoznámila na trhu s bohatým farmárom Sándorom Vargom. Obaja sa zakrátko usadili na jeho usadlosti v Kiszombore, kam si zobrali aj pomocníčku Biczó. Lenže už v októbri 1958 ju Margit otrávila jedom v pohári vody. Potom ju v bezvedomí ešte udusila.

Pitva síce zistila, že Biczó bola zabitá, a Margit aj zatkli, ale keďže jej úrady nedokázali presvedčivo dokázať vinu, prepustili ju. Hnuteľný majetok zavraždenej pomocníčky bol podľa jej závetu prevedený na Margit.

SÉRIOVÁ VRAHYŇA zniesla zo sveta 21 ľudí, vrátane vlastných a cudzích detí: Chamtivá Mary Ann Robson neušetrila ani vlastnú rodinu Zobraziť článok

Na jeseň 1959 si Margit a Sándor povedali áno, a zamilovaný farmár vymenoval vypočítavú mladomanželku za jedinú dedičku. Z novej ženy sa tešil iba dva mesiace, kým mu na Vianoce neotrávila kapustnicu.

Varga a ďalší dvaja ľudia na otravu prudko ochoreli, no nezomreli, a tak travička pokus rýchlo zopakovala. Tentoraz otrávila polievku, ktorej už Sándor podľahol. Po prevode majetku po zomrelom manželovi Margit všetko predala, a presťahovala sa do Rókusu.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});