Sinéad O’Connor pred svojou smrťou veľmi TRPELA: Jej posledný odkaz na sociálnej sieti vháňa slzy do očí

Írska spevácka legenda Sinéad O’Connor zomrela vo veku 56 rokov, len 18 mesiacov po tragickej smrti svojho 17-ročného syna.

Írska spevácka legenda Sinéad O’Connor zomrela vo veku 56 rokov, len 18 mesiacov po tragickej smrti svojho 17-ročného syna.

Fotogaléria
  • Jej prvý album bol vyhlásený za senzáciu a vyslúžil si nomináciu na Grammy. Po vydaní druhého albumu " Do Not Want What I Havet Got"  si vytvorila identitu speváčky s vyholenou hlavou.
  • Album obsahoval prelomový hit "Nothing Compares 2 U", vďaka ktorému dosiahla status superhviezdy. Išlo o kúsok, ktorý pôvodne napísal Prince pre svoj projekt "The Family".

  • V roku 2007 Sinéad v The Oprah Winfrey Show prezradila, že jej diagnostikovali bipolárnu poruchu a na svoje 33. narodeniny (1999) sa pokúsila o samovraždu. 
  • V januári 2022 potvrdila, že jej dospievajúci syn tragicky zahynul. O 18 mesiacov sa na druhý svet pobrala tiež. Nie je vylúčené, že spáchala samovraždu.

  • Posledné, čo zlomená O’Connor publikovala na sociálnej sieti, bol srdcervúci odkaz s fotografiou jej syna: "Odvtedy (čo zomrel) žijem ako nemŕtve nočné stvorenie. Bol láskou môjho života, lampou mojej duše. Boli sme jedna duša rozdelená na dve polovice. Bol to jediný človek, ktorý ma kedy bezpodmienečne miloval. Bez neho som stratená."

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});