Ochutnajte exotické Thajsko DOMA: Rybacie fašírky Tod Mun Pla s karí zvládnete NA VÝBORNÚ, aj keď ste začiatočník

Tento pokrm je veľmi zdravý, keďže neobsahuje žiadnu múku. S nami si teraz môžete pripraviť dvanásť chutných porcií za približne trištvrte ...

Tento pokrm je veľmi zdravý, keďže neobsahuje žiadnu múku. S nami si teraz môžete pripraviť dvanásť chutných porcií za približne trištvrte hodinu.

Fotogaléria

Postup:

Omáčka

Najskôr ošúpeme uhorku a nakrájame ju na malé plátky. Sladkú čili omáčku nalejeme do stredne veľkej misy a pridáme plátky uhorky. Dobre premiešame. Hotovú omáčku naložíme do menších misiek a necháme niekoľko minút odstáť.

Plnka

Všetky ingrediencie na cesto vymixujeme, až kým nevznikne hladká zmes. Zmes potom odložíme do misy.

Losos so šalátom
Šťavnatý losos so zeleninovým šalátom podľa trénerky Janky Kopáčovej Jánošíkovej: Jednoduchá príprava za krátky čas! Zobraziť článok

Príprava a servírovanie

Vo woku alebo v hlbokej panvici na strednom ohni zohrejeme dostatočné množstvo oleja. Potom z misy lyžicou naberáme rybacie cesto a formujeme fašírky s hrúbkou asi 2 cm. Fašírky vyprážame v oleji asi 30 sekúnd, kým získajú zlatistú farbu. Otáčame ich, aby sa opiekli z oboch strán. Dierkovanou lyžicou ich vyberieme a poukladáme na tanier s papierovou utierkou.

Vo veľmi horúcom oleji rýchlo osmažíme bazalku. Vyberieme ju dierkovanou lyžicou a položíme na papierovú utierku. Fašírky ozdobíme vypraženou bazalkou a servírujeme s pripravenou omáčkou.

Spoznajte čaro a úžasné chute medzinárodných kuchýň v 11 samostatných vydaniach spolu s darčekom – kvalitným kuchynským nožom z ocele pre bezproblémové a presné rezanie. Viac informácií v stánkoch alebo na topfood.sk

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});