Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Najväčší ROZPRÁVKAR všetkých čias: Hans Christian Andersen často navštevoval prostitútky, a nad jeho ZVRÁTENÝM zvykom budete len krútiť hlavou

Tento svetoznámy dánsky spisovateľ a dramatik je jednou z najvýznamnejších postáv rozprávkovej literatúry. Jeho Malú morskú víla alebo ...

Tento svetoznámy dánsky spisovateľ a dramatik je jednou z najvýznamnejších postáv rozprávkovej literatúry. Jeho Malú morskú víla alebo Škaredé káčatko poznajú asi všetci.

Fotogaléria

Hoci rozprávkar (pravdepodobne) nemal sex s inými ľuďmi, miloval masturbáciu a viedol si o nej podrobný denník. Po nej si pripísal k dátumu znamienko plus (niekedy aj dve), inokedy si poznamenal, že má na tele zvláštne ekzémové škvrny, alebo ho „bolí penis". Keď prijímal hostí, často potajomky odchádzal hore do spálne, kde zatiaľ vášnivo onanoval a potom sa k nim vysmiaty vrátil.

S obľubou navštevoval verejné domy, kde sa s prostitútkami len dlho rozprával a spoznával problémy ich každodenného života. Potom sa vzrušene ponáhľal domov, kde sa svojpomocne rukami postaral o rozkoš.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});