Najviac podvádzajú BLONDÍNKY a ľudia v povolaniach, ktoré by ste netipli! Prečítajte si 10 zaujímavých faktov o NEVERE, možno vám otvoria oči

Podvádzanie vo vzťahu nie je vždy logicky vysvetliteľné. Ani samotní aktéri mnohokrát netušia, čo ich motivovalo konať.
  • Zdroj: Getty/nd3000

Podvádzanie vo vzťahu nie je vždy logicky vysvetliteľné. Ani samotní aktéri mnohokrát netušia, čo ich motivovalo konať.

Téma podvádzania nepatrí práve k pekným veciam v živote. Podľa štatistík existujú skupiny, v ktorých sa čoraz viac hrá na „dve strany“ a prieskumy tiež ukazujú, že motívy nevery sa medzi mužmi a ženami stále líšia. V rebríčku frekvencií, ktorých pohlavie si často užíva mimo domova, sa v posledných rokoch doťahujú ženy. Prečítajte si ďalšie zaujímavé fakty: 

Polovica všetkých zlomenín penisu sa údajne stane počas podvádzania

V rokoch 2004 až 2011 Dr. Andrew Kramer, urológ z University of Maryland, vykonal štúdiu, ktorá ukázala, že približne polovica všetkých zlomenín penisu sa vyskytuje počas nevery.

Moja žena ma v posteli ODMIETALA: Nechcela ma stratiť, rozhodla sa pre ŠOKUJÚCU vec. Vďaka tomuto sme teraz šťastní, aj keď spolu nesexujeme Zobraziť článok

60 percent nevery začína v práci

Viac ako polovica všetkých aférok a nevier sa deje v pracovnom prostredí. Niet sa čo čudovať. V práci strávia ľudia obrovské množstvo času. Priestoru a možností na zblíženie je teda neúrekom.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});