Raj pre vaše zuby! Na tejto klinike zažijete All inclusive starostlivosť

Ako na dovolenke! Presne tak sa budete cítiť, ak starostlivosť o svoje zuby vložíte do rúk špičkovým odborníkom z novej bratislavskej ...

Ako na dovolenke! Presne tak sa budete cítiť, ak starostlivosť o svoje zuby vložíte do rúk špičkovým odborníkom z novej bratislavskej kliniky Doktor Úsmev. Ráčte vstúpiť.

Fotogaléria

Návštevu zubára mnohí ľudia vnímajú iba ako povinnú jazdu. Existuje však klinika, kde tento názor zmenia na počkanie. A to hneď od úvodnej konzultácie. Starostlivosť, s akou tu pristupujú ku každému klientovi, vás totiž príjemne šokuje a v nemom úžase zostanete aj zo všetkých výnimočných služieb, ktoré ponúkajú. Odteraz sa budete k zubárovi vracať radi.

Klinika ako z inej dimenzie

Zažite aj vy úplne nový rozmer zubnej starostlivosti. Doktor Úsmev vás presvedčí, že návšteva zubára môže byť oveľa viac ako iba nutnosť. Pacienti sú tu vždy na prvom mieste a cítia sa ako v bavlnke. A to okrem najkvalitnejších služieb aj pre bezkonkurenčnú ústretovosť, s akou sa tu stretávajú. Zabudnite na diktovanie termínu podľa toho, kedy majú voľno. Tu si vyšetrenia viete naplánovať a dohodnúť na základe vášho voľného času, a to dokonca aj mimo pracovných dní alebo tradičných ordinačných hodín. Skrátka bez čakania a vtedy, keď sa vám to najviac hodí. A v prípade náhlej bolesti či iných zubných problémov vám poskytnú rýchlu a účinnú pomoc v rámci zubnej pohotovosti, a to každý deň od 8.00 do 22.00 hod. aj počas víkendov či sviatkov.

Pod jednou strechou

Ďalším plusom je, že na tejto klinike nájdete všetko pod jednou strechou. Už žiadne behanie od dverí k dverám, cez pol mesta či dokonca kraja. Bez problémov a dlhých čakaní tu dokážu zastrešiť komplexné vyšetrenie od pedostomatológie, anestéziológie, ortodoncie, protetických prác, veľkých chirurgických prác, ako sú napríklad implantáty, až po zákroky z oblasti záchovnej stomatológie. Postará sa o vás tím špičkových zubných lekárov z celého sveta. Nájdete tu až 10 špecializovaných ambulancií, kde vám za pomoci tých najmodernejších technológií vykúzlia zdravý a sebavedomý úsmev na celý život.

Návšteva zubára ako zážitok

Zažite svet bezkonkurenčnej zubnej starostlivosti, kde vám komplexný plán liečby aj s fotodokumentáciou odovzdajú na kľúči. A to nie je všetko. Nadštandardom oproti iným klinikám je zabezpečenie odvozu pacienta. Tu sa však výnimočná starostlivosť nekončí. Pre klientov, ktorí si vyžadujú absolútne súkromie, dokáže klinika Doktor Úsmev zabezpečiť špeciálny termín, počas ktorého sa odborníci budú venovať výlučne danému pacientovi. Zahraničným klientom vedia vyskladať balíček na mieru, a to vrátane zabezpečenia letenky, ubytovania, prepravy po meste a ďalších služieb. Aby bez starostí za pár dní odišiel z kliniky napríklad s kompletne novým úsmevom.

Bezkonkurenčná starostlivosť pre všetkých

Bonusom, ktorý ocenia všetci rodičia, je obrovský detský kútik. Slúži nielen najmenším pacientom, pretože na klinike sa špecialisti jemne a vľúdne postarajú aj o detský chrup, ale aj pre ratolesti dospelých pacientov, ktoré v kútiku zabudnú na čas, kým budú rodičia v ordinácii. Tak čo, začali ste sa k zubárovi tešiť? Na klinike Doktor Úsmev to nie je oxymoron. Objednajte sa na vstupnú konzultáciu a zažite svet nevídanej zubnej starostlivosti na vlastnej koži. A krásny úsmev vám z tváre už nikdy nezmizne.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk