Šťavnatý losos so zeleninovým šalátom podľa trénerky Janky Kopáčovej Jánošíkovej: Jednoduchá príprava za krátky čas!

Tento recept je jednoduchý na prípravu, navyše vám ušetrí čas. Božskú dobrotu budete mať na stole približne do pätnástich minút.

Tento recept je jednoduchý na prípravu, navyše vám ušetrí čas. Božskú dobrotu budete mať na stole približne do pätnástich minút.

Fotogaléria

Príprava:

1. Lososa okoreníme a osolíme.

2. Na roztopenom oleji/masle restujeme lososa najprv kožou dole cca 4 minúty a potom z druhej strany rovnaký čas.

3. Na záver do panvice pridáme trochu masla, čerstvého tymiánu a stiahneme z ohňa. Lososa pokvapkáme šťavou z citróna a panvicu prikryjeme pokrievkou a necháme ešte chvíľku lososa odpočívať.

4. Keď je rybka hotová nachystáme si všetko potrebné na šalát. Nakrájame cibuľku na malé kolieska, syr a paradajky.

5. Šalát natrháme na kúsky. Všetko vložíme do veľkej misky, pridáme aj uvarenú šošovicu a premiešame. Šalát pokvapkáme olejom, okoreníme, osolíme a spolu s lososom podávame.

Kráľovná letnej zeleniny: Jej zdravotné účinky sú nesporné, ale cuketa aj zasýti a nemá takmer ŽIADNE kalórie! AHA, ako si ju jednoducho pripravíte Zobraziť článok

Výživové hodnoty na 1 porciu:

Kalorická hodnota

Tuky

Sacharidy

Bielkoviny

Vláknina

3010 kJ

716 kcal

40 g

29 g

57 g

2 g

 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});