Adenosil pre hustejšie vlasy

Kto by nechcel mať krásne a zdravé vlasy? Pravidelne ich umývame, venujeme im veľa pozornosti, používame tie najkvalitnejšie produkty, ...

Kto by nechcel mať krásne a zdravé vlasy? Pravidelne ich umývame, venujeme im veľa pozornosti, používame tie najkvalitnejšie produkty, avšak niekedy ani to nestačí.

Fotogaléria

Príde náročné, stresujúce obdobie a vlasy začnú padať viac ako kedykoľvek predtým. Niekedy môže byť na vine aj nesprávna životospráva alebo mužské pohlavné hormóny (androgénna alopécia). Vlasy môžu vypadávať z jedného miesta na hlave, ale aj difúzne po celej hlave. Nech už je však príčina a forma náhleho vypadávania vlasov akákoľvek, čo teraz?

Máme pre vás pohodlné a bezpečné riešenie.

Adenosil je kompletný rad produktov, ktoré vďaka výsledkom intenzívnej vývojovej práce talianskych vedcov ponúkajú nový prístup k vypadávaniu vlasov.

U koho dokáže Adenosil zastaviť vypadávanie vlasov?

Línia Adenosil je bezpečná a vhodná pre deti aj dospelých. Môžete ju využívať počas všetkých ročných období samostatne, alebo v kombinácii s ďalšími produktmi na zastavenie vypadávania vlasov.

Rad produktov Adenosil odporúčajú dermatológovia, estetici a farmaceuti po celom svete, pretože ponúka jednoduché riešenia najbežnejších stavov vypadávania vlasov.

Ako Adenosil funguje?

Línia Adenosil využíva technológiu Mimicking Growth Factors®, v skratke GFm. Znie to komplikovane, avšak jedná sa o rastové faktory, ktoré naše vlasy potrebujú pre rast. Rastové faktory sa nachádzajú prirodzene vo všetkých vlasových cibuľkách a ich úlohou je riadiť celý život vlasu od jeho vzniku až po jeho vypadnutie. Najdlhšia fáza je rastová fáza vlasu, trvá 3 – 6 rokov, podľa jeho dĺžky. Potom príde fáza oddychu, kedy vlas stále máme na hlave, ale už nerastie. A v poslednej fáze nám skončí na hrebeni.
Produkty Adenosil obsahujú práve tieto rastové faktory a dokážu ich doplniť do pokožky. Úžasným výsledkom ich používania je predĺženie rastovej fázy tých vlasov, ktoré máme na hlave a tiež sa naštartuje rast nových.

Ako postupovať?

Každý deň použite GFm lokálny roztok.

Roztok na každodenné použitie obsahuje rastové faktory GFm a aminokyseliny taurín a glycín. Nanáša sa priamo na suchú pokožku hlavy do vlasov riadok po riadku. Počas prvých 60 dní je potrebné aplikovať každý deň 10 vstrekov (= 1 ml), následne ďalších 90 dní stačí nanášať rovnaké množstvo každý druhý deň. Aspoň 3 hodiny po nanesení roztoku vlasy neumývajte. Bohaté klinické skúsenosti s produktmi GFm naznačujú, že čas potrebný na dosiahnutie želaného efektu môže trvať 5 – 6 mesiacov. Balenie má 50 ml, na celú kúru budete potrebovať minimálne 2 balenia roztoku.

Raz za týždeň použite GFm densactive gél.

Gél s vysokou koncentráciou rastových faktorov GFm a komplexom Trikelan. Používa sa raz za týždeň počas 3 mesiacov. Trikelan dodáva vlasovej cibulke viac kyslíka, čím stimuluje rast vlasu. Gél ďalej obsahuje kofeín, ktorý prekrvuje pokožku, je teda lepšie zásobená živinami. Kyselina hyalurónová hydratuje pokožku hlavy aj vlasy a aminokyselina taurín predlžuje rastovú fázu vlasu. Gél aplikujte vždy na suchú pokožku hlavy. Rozmasírujte končekmi prstov, aby sa dobre vstrebal do pokožky. Neumývajte aspoň 3 hodiny. V balení sú 4 tuby = mesačná kúra.

Podľa potreby používajte Adenosil šampón.

Ideálny doplnok k ošetreniu proti vypadávaniu vlasov. Obsahuje komplex 1-3 Atodina, ktorý podporuje rýchlu obnovu rastovej fázy vlasu. Krehkým vlasom bez života dodáva pevnosť a štruktúru a normalizuje stav vlasovej pokožky. Šampón je jemný a vhodný pre všetky typy vlasov na každodenné použitie.

S čím možno kombinovať produkty Adenosil?

Ak používate prípravky na báze minoxidilu, pridajte GFm densactive gél raz za týždeň na zvýšenie účinku. Pokiaľ vám lekár predpísal perorálny liek proti vypadávaniu vlasov (androgénna alopécia), pridajte GFm roztok aj GFm densactive gél na zvýšenie účinku. V ostatných prípadoch použite všetky 3 prípravky Adenosil.
www.skinmedical.sk

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk