Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Nevie sa nabažiť ORÁLNEHO sexu? Dámy, táto sexuálna hračka ho ukojí za vás! Konečne bude mať DIVOKÚ fajku kedy chce, a až do konca

Kedysi sa razilo heslo „prenechajme prácu strojom“, postupom času by sa dalo inovovať na „prenechajte rozkoš strojom“. Hneď vám to vysvetlíme.
...

Kedysi sa razilo heslo „prenechajme prácu strojom“, postupom času by sa dalo inovovať na „prenechajte rozkoš strojom“. Hneď vám to vysvetlíme.

Fotogaléria

Sex shopy sú plné erotických hračiek pre dospelých, ale väčšinou ich máme v spojení so ženami. Vaginálne či klitoriálne vibrátory, jedno či dvojité dildá, venušine guľôčky, prísavky na bradavky… slovom hanbatej zábavy neúrekom. Ale aj pre mužov sa tu niečo nájde. Tým však stačí menej tovaru, ale za to „na mieru“. Každý z nich je však veľký fanúšik orálneho sexu.

Za tento ORÁL vás bude chlap navždy zbožňovať: Ale POZOR, extra náročná technika nie je vhodná pre všetky ženy! Zobraziť článok

A práve orálny sex je často témou plnou nedorozumení v páre. Muži ho milujú, ale nie každá žena im ho dosýta dopraje. A už vôbec nie taký, aký chlapi vidia bežne v pornofilmoch – s výstrekom do úst či na tvár. Preto túto praktiku môžete vyriešiť doslova šalamúnsky. Aj muž bude ukojený, aj vy uchránená od neobľúbenej činnosti.

Stačí sa poobzerať po vhodných moderných mašinkách, ktoré mu to urobia za vás. Sám by si také niečo asi nekúpil, ale pri najbližšom sviatku (alebo to berte ako tip na darček) ho môžete prekvapiť erotickou vychytávkou - LoveHoney Blowmotion Warming.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});