3 beaty tipy krásnej Karolíny Chomistek

Kráľovná krásy z roku 2013 a bývalá riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková nám predstavila 3 must have tipy, ktoré nesmú chýbať ...

Kráľovná krásy z roku 2013 a bývalá riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková nám predstavila 3 must have tipy, ktoré nesmú chýbať v jej dennej beauty rutine.

Fotogaléria

Moje ráno vždy začína s dobrou kávou a možno si všetci myslíte, že prvý beauty a MUST HAVE kúsok bude krém alebo niečo podobné, ale nie je to tak.

Je to Beauty Collagen The Solution od Oslo Skin Lab, ktorý posilňuje a zlepšuje kvalitu mojej pleti práve zvnútra a jeho užívanie je veľmi jednoduché.
Kolagén je v podstate bez chuti, môžete si ho primiešať do kávy, do vody a je to taká moja ranná rutina, bez ktorej si neviem predstaviť svoj deň.
Výsledky kolagénu som si všimla už po mesiaci užívania. Moja pleť je jemnejšia, zmizli mi jemné vrásky a zlepšila sa mi kvalita vlasov a nechtov.

3 dobré dôvody, prečo užívať The SolutionTM Beauty Collagen

1. PEVNĚJŠIA A PRUŽNĚJŠIA POKOŽKA
2. SPOMAĽUJE ZNÁMKY STARNUTIA
3. MENEj VIDITEĽNÉ JEMNÉ LINKY A VRÁSKY

Môj druhý must have tip sú tieto sticky, nazvem ich, že make-up sticky, ktoré majú úžasnú formu. Je to vlastne make-up v tubičke, ktorý so mnou cestuje všade možne a dokáže vás krásne “refreshnúť” po dlhej ceste.

Tým, že často cestujem a musím byť stále, nazvem to ready, tak naozaj je to mojou neodmysliteľnou súčasťou, teda mojej kabelky. Sú v rôznych farbách, čiže si ich viete prispôsobiť pleti a majú super aplikátor na konci. Čiže naozaj niečo, čo podľa mňa v ženskej kabelke by nemalo chýbať.

Medzi taký posledný môj hot kúsok, ktorý som si obľúbila v poslednej dobe. Tiež super kabelkové balení, je to Lip Kiss. V podstate je to maska na pery, ktorá dodá vašim perám šťavnatosť, plnosť, hydratáciu.

Tieto úžasné produkty sú pre dokonalú dovolenku neodolateľné. Všetky tri moje beauty vychytávky sú také "Travel Friendly", že ich jednoducho musíte mať so sebou. Ich balenia sú tak maličké, že sa zmestia do každej tašky a sú pripravené na okamžitý "refresh" kedykoľvek počas dňa.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk