Prečo by ste mali do CHLEBA pridať med? Už žiadne plytvanie, takto zostane váš bochník ČERSTVÝ neskutočne dlho!

Ísť mimo mesta, hoc len na víkend, si vyžaduje veľa príprav. Iste, je tu obvyklé plánovanie, balenie, upratovanie... Prípravy pred odchodom ...

Ísť mimo mesta, hoc len na víkend, si vyžaduje veľa príprav. Iste, je tu obvyklé plánovanie, balenie, upratovanie... Prípravy pred odchodom by však mali zahŕňať aj správne skladovanie potravín podliehajúcich skaze, vrátane chleba.

Fotogaléria

Skladovanie na chladnom mieste

Za žiadnych okolností neskladujte chlieb v chladničke. Tvrdenia, že v jej útrobách nepodlieha skaze, nie sú pravdivé. Uložte váš chlebík na chladné a suché miesto vašej špajze alebo do hlbokej a tmavej zásuvky. A to v každom prípade, nielen vtedy, keď idete na dovolenku.

Ako dlho môžete SKLADOVAŤ kuracie mäso v chladničke? Táto vedomosť vás môže ochrániť pred vysoko nebezpečnou NÁKAZOU Zobraziť článok

Pridajte med

Ak si bochník pečiete doma, pridanie medu poslúži ako prírodný konzervant. Na túto metódu prisahá nejeden profesionálny pekár, a to v znení, že o med buď recept obohatíte (zvyčajne dve polievkové lyžice na štandardný bochník chleba), alebo ho použijete ako náhradu za potrebnú dávku cukru. Výsledkom je voňavý a vláčny produkt, ktorý vydrží omnoho dlhšie.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});