Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie čaká šťastná zmena nielen v zamestnaní, ale aj v súkromí? A aký koniec týždňa nachystali hviezdy Býkom?

Osud sa s nami niekedy zahráva, raz sme hore, raz dole. Väčšinu vecí však treba brať s humorom, netreba sa trápiť hlúposťami. Z nášho ...
  • Zdroj: Getty/Dmitry_Tsvetkov

Osud sa s nami niekedy zahráva, raz sme hore, raz dole. Väčšinu vecí však treba brať s humorom, netreba sa trápiť hlúposťami. Z nášho horoskopu sa dozviete, čo váš ešte čaká tento týždeň.

Blíženci

Vzťahy: Rodinná situácia sa nevyvíja veľmi optimisticky, budete musieť prijať to, čo sa dozviete. Nepoddávajte sa smútku, snažte sa o pochopenie dôsledkov a možno aj konca. Na druhej strane, zistíte, akých máte priateľov.

Peniaze - práca: Do práce primiešate i niečo zo svojho súkromia, nuž nečakajte, že s roztržitosťou možno všetko zvládnuť ľavou rukou. Nepokúšajte sa robiť veci navyše, iba by ste ich skomplikovali. Koniec týždňa využite pre seba.

Zdravie: Kondícia vás dnes načisto sklame. Nepomôžu ani čierne kávy. Skúste si urobiť niektoré energetické cvičenie alebo si trénujte spomalené kata z karate či iného bojového športu.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});