Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie čaká šťastná zmena nielen v zamestnaní, ale aj v súkromí? A aký koniec týždňa nachystali hviezdy Býkom?

Osud sa s nami niekedy zahráva, raz sme hore, raz dole. Väčšinu vecí však treba brať s humorom, netreba sa trápiť hlúposťami. Z nášho ...
  • Zdroj: Getty/Dmitry_Tsvetkov

Osud sa s nami niekedy zahráva, raz sme hore, raz dole. Väčšinu vecí však treba brať s humorom, netreba sa trápiť hlúposťami. Z nášho horoskopu sa dozviete, čo váš ešte čaká tento týždeň.

Býk

Vzťahy: Nehrozí hádka s kolegami, len doma sa do vás môžu obuť rodičia, prípadne vám rozčarovanie spôsobí dieťa. Netreba z toho urobiť tragédiu; taký je život: raz sa darí, potom zasa nie. Víkend však bude krásny.

Peniaze - práca: Podarí sa vám dotiahnuť do úspešného konca všetky rozbehnuté aktivity, ba urobíte i niečo navyše. Zo zamestnania budete odchádzať načas a spokojní sami so sebou. Do víkendu všetko stihnete urobiť.

Zdravie: Ráno zhlboka dýchajte, chvíľu trénujte. Keď týždeň skončí, začnú zábavy. Doprajte si riadny relax, ale neprežeňte to s tancom, ani so stravou či s alkoholom. Venujte sa všetkému s mierou, zregenerujte sa.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});