Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie čaká šťastná zmena nielen v zamestnaní, ale aj v súkromí? A aký koniec týždňa nachystali hviezdy Býkom?

Osud sa s nami niekedy zahráva, raz sme hore, raz dole. Väčšinu vecí však treba brať s humorom, netreba sa trápiť hlúposťami. Z nášho ...
  • Zdroj: Getty/Dmitry_Tsvetkov

Osud sa s nami niekedy zahráva, raz sme hore, raz dole. Väčšinu vecí však treba brať s humorom, netreba sa trápiť hlúposťami. Z nášho horoskopu sa dozviete, čo váš ešte čaká tento týždeň.

Rak

Vzťahy: Dôkladne si zanalyzujte svoje súkromie, pohovorte si so svojou polovičkou, otvorene priznajte, čo vás trápi, hnevá, privádza do zúrivosti. Nechajte riešenie na ňu. Potešia vás rodičia alebo deti.

Peniaze - práca: V zamestnaní sa neudeje nič svetoborného. Možno sa niekde niečo oneskorí, možno to budete vy, kto zmešká dôležitejšie stretnutie či schôdzu. Nič si z toho nerobte, i to je život. V niečom môžete aj vyniknúť.

Zdravie: Aj energie bude iba tak akurát. Možno to pocítite ako nechuť alebo odpor robiť niečo, čo ste predtým celkom bezmyšlienkovito zvládali. Hodne zhlboka dýchajte, dodržujte pitný režim. Nezabudnite piť dostatok vody.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});