Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie čaká šťastná zmena nielen v zamestnaní, ale aj v súkromí? A aký koniec týždňa nachystali hviezdy Býkom?

Osud sa s nami niekedy zahráva, raz sme hore, raz dole. Väčšinu vecí však treba brať s humorom, netreba sa trápiť hlúposťami. Z nášho ...
  • Zdroj: Getty/Dmitry_Tsvetkov

Osud sa s nami niekedy zahráva, raz sme hore, raz dole. Väčšinu vecí však treba brať s humorom, netreba sa trápiť hlúposťami. Z nášho horoskopu sa dozviete, čo váš ešte čaká tento týždeň.

Baran

Vzťahy: Konečne sa vysvetlia niektoré zamlčané fakty či v nevyjasnenom spore s kolegom alebo v nedoriešenom domácom probléme. Nad všetkým sa zamyslite, veď môžete iba získať. Dajte šancu svojej láske.

Peniaze - práca: Uvedomte si, že situácia, v ktorej sa práve nachádzate vás vedie na cestu osudu. Ničoho sa nedomáhajte, ničoho sa nevzdávajte. Nastane šťastná zmena nielen v zamestnaní, ale aj v súkromí.

Zdravie: Chvíľami budete unavení, možno i preto, lebo ste sa naučili preháňať s diétami, či s cvičením. Každý extrém je nežiaduci a v konečnom štádiu i škodlivý. Trochu poopravte svoje zvyky.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});