Nikto v Hollywoode nie je normálny. Absolútne nikto, tvrdil Gary Cooper a tak aj žil. Manželku podvádzal na každom kroku a milenku poslal na potrat

Jeden z najpopulárnejších hollywoodskych hercov všetkých čias bol aj starostlivý a milujúci manžel... len ťažko odolával iným krásnym ...

Jeden z najpopulárnejších hollywoodskych hercov všetkých čias bol aj starostlivý a milujúci manžel... len ťažko odolával iným krásnym ženám. Jeho nevera bola verejným tajomstvom.

Fotogaléria

Gary Cooper (vl. menom Frank James Cooper, *7.5.1901)  pochádzal z pomerne zámožnej rodiny anglických prisťahovalcov vlastniacej rozsiahly ranč. Tu sa ako chlapec naučil mnohým praktickým zručnostiam, ktoré dobre uplatnil aj v neskoršej kariére. Najmä prácu okolo dobytka a koní.

Vo filme začínal ako filmový kaskadér, hlavne pri nebezpečných nakrúcaniach s koňmi. Postupne hral v pár menších vedľajších úlohách.

Zlomyseľná tyranka detí? Nechutné TAJOMSTVÁ hollywoodskej divy Joan Crawford mali ostať utajené! Zobraziť článok

Prvú poriadnu filmovú úlohu dostal v roku 1927 v snímke Arizona Bound. Odvtedy stúpala jeho kariéra strmo nahor až medzi najväčšie hollywoodske hviezdy.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});