Ostala vám ryža z obeda? Hlavne ju nevyhadzujte! Tu sú TRI fantastické recepty, ako ju znova CHUTNE využiť

Ryža je nielen dobrým základom na večeru, výborne ju využijete aj pri raňajkách či dezertoch. Sledujte.

Ryža je nielen dobrým základom na večeru, výborne ju využijete aj pri raňajkách či dezertoch. Sledujte.

Fotogaléria

3. Ryžové koláčiky na X chutných spôsobov

Dodajte svojmu ryžovému koláču šmrnc! Zapečte kopčeky ryže a ozdobte ich vrstvou arašidového masla, plátkami banánu, chia semienkami, kokosovými lupienkami alebo ricottou, medom či čučoriedkami.

Upliesť takúto nádheru nie je až také náročné, ako sa zdá.
Upečte si tento nádherný nutellový kvet. Očarí zrak aj chuťové bunky Zobraziť článok

Ak máte chuť na slanú verziu, stavte na bylinkový syr, údeného lososa a kôpor alebo avokádo s trochou citrónovej šťavy a cherry paradajkami. Možnosti kombinácií sú nekonečné!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});