Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Túžite zažiť sex plný VÁŠNE ako v začiatkoch? Predtým, ako skočíte do postele, uistite sa, že v nej nemáte TOTO!

Chcete sa doma milovať častejšie? Tak bez zľutovania zatvorte pred dverami spálne jednu pomerne malú vec, ktorá má ale veľký vplyv na ...

Chcete sa doma milovať častejšie? Tak bez zľutovania zatvorte pred dverami spálne jednu pomerne malú vec, ktorá má ale veľký vplyv na celkový priebeh spoločného večera.

Fotogaléria

Zmenou k lepšiemu prešla aj samotná nálada vo dvojici. Maznanie, láskanie aj vyvrcholenia mali priaznivý vplyv aj na prekonávanie stresujúcejších nástrah počas dňa.  

A vy na čo MYSLÍTE počas vášnivého SEXU? Ruku na srdce, dámy: V týchto riadkoch sa určite nájde nejedna z VÁS! Zobraziť článok

Je pravdepodobné, že žena je komunikatívnejšou polovičkou v páre. Snaha na hlbšie vzájomné rozhovory tak dostala lepšiu šancu uspieť. Obaja sa dokázali otvorenejšie porozprávať o svojich pocitoch, snoch, zážitkoch či sexuálnych fantáziách.

Záver experimentu je jasný, smartfón nech je akokoľvek lákavý, neberte ho večer do spálne do „trojky či štvorky“. Dajte mu radšej odpočinok na nabíjačke v obývačke a venujte sa jeden druhému. Virtuálny svet vám neujde, ale partner sa vám môže vďaka nemu začať vzďaľovať.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});