NOVÝ a BEZCHYBNÝ úsmev iba po 3 návštevách zubára? Dnes už sa to dá! Toto je riešenie pre všetkých, ktorých trápia komplexy zo zubov

Roky vás trápi estetika vašich zubov? Len tri návštevy u zubára môžu vyriešiť vaše problémy s nedokonalým úsmevom!

Roky vás trápi estetika vašich zubov? Len tri návštevy u zubára môžu vyriešiť vaše problémy s nedokonalým úsmevom!

Fotogaléria

Či už „zdobí“ zuby medzierka, drobné defekty alebo sa objavujú na zuboch prvé prejavy starnutia, toto všetko vie ubrať na kráse nášho úsmevu. Jedným z rýchlych a efektívnych riešení sú zubné fazety.

Skratka k dokonalému úsmevu

Škvrnky, prasklinka, medzierka medzi zubami… Niekedy je potrebné opticky skorigovať zakrivené predné zuby, zamaskovať drobné odštiepenia zo zubov, to, že sú zuby oslabené vekom alebo v dôsledku užívania niektorých liekov fľakaté a nepekné.

Dominika Mirgová nie je jediná celebrita, ktorá zatočila so svojimi komplexmi!
Mirgová prehovorila o svojom komplexe: S jednou vecou sa nedokázala zmieriť, ZAKROČILA a výsledok je OHROMNÝ! Všimli ste si to? Zobraziť článok

„V týchto prípadoch sú určite odpoveďou fazety, ktorými dokážeme korigovať estetickú aj funkčnú stránku zuba,“ reaguje stomatologička MDDr. Romina Tvrdoňová zo zubnej kliniky Dr. Martin.

Keramické alebo kompozitné zubné fazety sú tenké (0,3 až 0,5 mm), ale pevné „škrupinky“, ktoré sa špeciálnym spôsobom lepia na prednú časť zubov. Ide o najmenej invazívnu cestu k dokonalému úsmevu, ktorý pôsobí jednoliato, súmerne a je prirodzene biely na takmer desaťročie.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});