Mirgová prehovorila o svojom komplexe: S jednou vecou sa nedokázala zmieriť, ZAKROČILA a výsledok je OHROMNÝ! Všimli ste si to?

Primalé, priveľké, krivé, výrazné alebo naopak nevýrazné... Komplexami trpia aj slávni ľudia. Svoje o tom vie aj obľúbená speváčka Dominika ...

Primalé, priveľké, krivé, výrazné alebo naopak nevýrazné... Komplexami trpia aj slávni ľudia. Svoje o tom vie aj obľúbená speváčka Dominika Mirgová.

Fotogaléria

Komplex je súbor pocitov, ktoré ovplyvňujú naše správanie. Inak povedané, niečo sa na nám na sebe nepáči, preto sa to snažíme maskovať. Jedna si nikdy neoblečie sukňu, iná sa usmieva na pol úst, aby zakryla krivé zuby a ďalšia zakrýva problémy s nedokonalou pleťou.

„Pocity nedostatočnosti majú často korene už v detstve, kedy pre nás signifikantný človek niečo na náš účet skritizuje alebo vyjadrí s daným stavom nespokojnosť. Vyhodnotíme si to ako zlé, nedostačujúce či nevhodné. Nemáme to na sebe radi a namiesto toho, aby sme to prijali, to odmietame. Zažívame pritom pocity hanby alebo strachu,“ vysvetľuje socioterapeutka Lucia Skladanová.

Aj hviezdy majú komplexy

Taylor Swift sa v detstve údajne trápila kvôli farbe svojej pleti. Túžila po hebkej čokoládovej pleti, akú majú mulatky. To ju prešlo, no spokojná nie je s očami, vraj sú primalé a priúzke – kompenzuje to výrazným líčením.

Očarujúca upírka Kristen Stewart zas preplakala nespočetne veľa nocí kvôli svojim ušiam. Nepáčila sa jej ich veľkosť ani tvar, a preto si ich roky maskovala dlhými vlasmi. Dnes je z nej iná žena – sebavedomá sexica s ultrakrátkym účesom. 

Určite uhádnete, za čo v ranom veku posmievali oscarovej herečke Julii Roberts. OBROVSKÝ úsmev! Našťastie je dnes jej poznávacím znamením a mnohé ženy by dali majetok za to, aby ho mali ako ona.

Hollywoodsky úsmev

Úsmev je jednou zo základných čŕt tváre. To, ako často sa človek usmieva, úzko súvisí so zdravím a vzhľadom chrupu. Svoje o tom vie aj speváčka Dominika Mirgová, ktorá nám prezradila neviditeľné tajomstvo. „Usmievam sa veľmi rada, ale vždy som sa snažila pritom maskovať krivé zuby, čo bolo niekedy náročné. Tak som sa rozhodla niečo s tým urobiť – siahla som po neviditeľnom zubnom strojčeku z kliniky Dr. Martin,“ priznala sa.

Dva roky poctivo nosila dlahy a dnes je nadmieru spokojná. „Spočiatku si treba na zubný strojček zvyknúť, lebo sa nosí počas dňa aj noci. Teraz vidím, že výsledok stojí za to!“ 

Diskrétnu liečbu krivých zubov pomocou neviditeľného strojčeka absolvoval napríklad Sajfa, Adela Vinczeová alebo influencerka Saša, ktorú poznáme na sociálnych sieťach pod menom operenecholec.

„Nikdy som nemala úplne rovné zuby, ale za posledné roky sa mi ešte viac poposúvali a predný zub mi z niektorých uhlov vyslovene trčal. Začala som si to viac všímať, keďže sa venujem sociálnym sieťam, a čoraz viac mi to vadilo. Videla som výsledky s neviditeľným strojčekom a bola som nadšená. Strojček Starlynr absolútne nevidieť, zuby s ním dokonca vyzerajú ešte lepšie a belšie,“ hovorí o liečbe Saša.

Maskovacie manévre

To, že má niekto komplexy pre svoj úsmev alebo zuby, sa dá podľa odborníkov ľahko rozoznať. „Všimnete si to na základe nepriamych znakov. Najčastejším je nacvičený spôsob rozprávania a usmievania sa, ktorým sa človek podvedome snaží prekrývať chrup.

U nás na klinike to krásne vidno aj podľa fotografií pred a po ošetrení, prípadne nasadení nových zubov. Na záverečnej fotografii sa pacienti jednoznačne usmievajú sebavedomejšie, širšie a ukazujú viac zubov ako pred ošetrením,“ potvrdzuje MDDr. Matúš Adamička zo zubnej kliniky Dr. Martin.

Neskrývajte viac svoje nedokonalosti! Vyhrajte kompletnú rekonštrukciu chrupu v hodnote až 10 000 € a veľa ďalších cien od zubnej kliniky DR. MARTIN! 

Stačí jeden klik a špecialisti na zdravé zuby z kliniky Dr. Martin vám vyčarujú nový úsmev úplne ZADARMO! Idete do toho? Označte vo formulári nižšie, kde by ste v chceli v prípade výhry zvolený zákrok absolvovať, zanechajte nám vaše kontaktné údaje a možno práve VY sa už čoskoro budete sebavedomo usmievať na celé kolo!

Súťaž potrvá do 22.5.2023. Výhercov budeme kontaktovať individuálne v zmysle súťažných podmienok zhrnutých v štatúte TU.

Ďakujeme, že ste sa zapojili do našej súťaže. Ceny získavajú: 

Hlavná cena: Mária R., Brezno

Bielenie: Nikola P., Bratislava

Dentálna hygiena: Monika T., Senec a Veronika M., Žiar nad Hronom

Strojček na zuby: Broňa B., Banská Bystrica.

Výhercom gratulujeme! Kontaktovať vás bude zubná klinika Dr. Martin.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk