Tak toto PREHNALA! Gwyneth Paltrow si pustila ústa na špacír: Prezradila, kto podal výborný výkon v posteli. Užila si viac s Pittom alebo Affleckom?

Americká oscarová herečka Gwyneth Paltrow (50) sa v živote na nedostatok pozornosti slávnych mužov nemôže sťažovať. Bývalých jej závidela ...

Americká oscarová herečka Gwyneth Paltrow (50) sa v živote na nedostatok pozornosti slávnych mužov nemôže sťažovať. Bývalých jej závidela nejedna kolegyňa, a o fanúšičkách ani nehovoriac.

Fotogaléria

Posteľní akrobati?

Aj v prípade hviezd šoubizu platí, že „kto sa pýta, ten sa dozvie“. A Gwyneth v komediálnom podcaste Call Her Daddy zodpovedala aj veľmi zvedavé otázky ohľadom svojich slávnych expriateľov.

Privolila aj na hru moderátorky Alex Cooper z názvom "Brad alebo Ben?", v ktorej prezradila, či bol lepším priateľom Pitt alebo Affleck. Ktorý z nich bol romantickejší, a ktorý lepší v posteli?

Celebrity, ktoré nepijú alkohol.
"Už som nechcel takto žiť," povedal Brad Pitt a sekol s alkoholom: Kto ho nasledoval? Zobraziť článok

Ešte pred prečítaním herečkinej odpovede si môžete samé rýchlo tipnúť výsledok… Máte? Ok…  

Viac spoločných fotiek nájdete aj v galérii.

Na otázku, ktorý z nich sa lepšie bozkával uviedla, že rovnako dobre a nevedela by uviesť rozdiel. Ohľadom celkového štýlu dostal bod k dobru Brad, rovnako tak aj za romantiku. Naopak Ben bodoval pri otázke, kto ju dokázala ľahšie rozosmiať. Nechýbali ani osobnejšie otázky.

Gwyneth Paltrow, Brad Pitt
Šokujúce priznanie Gwyneth Paltrow: Stále milujem Brada! Ale čo na to herečkin manžel, predýcha to? Zobraziť článok

Na otázku moderátorky sa poslucháči aj dozvedeli, ktorý z nich bol lepší v posteli. „Je to zložitá otázka, je tiež ťažké na ňu odpovedať, pretože chémia s Bradom bola veľmi silná, v tom čase bol mojou životnou láskou. Na druhej strane Ben predviedol výborný výkon po technickej stránke. Nemôžem uveriť, že to moja dcéra počúva,“ zakončila žartom Gwyneth svoju odpoveď.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});